Едукација о предузетништву и иновацијама

Едукација о предузетништву и иновацијама

У  Oсновној  школи ,,Вук Караџић,, одржано   је 14.11.2017. такмичење о иновацијама у предузетништву. Пре тога су,у оквиру  пројекта ,,Дани едукативности младих за предузетништво и иновације,,одржане радионице на којима су ученици едуковани како да формулишу своју пословну идеју, да је анализирају и оцене са финансијског и етичког аспекта. Овај пројекат реализује Савез проналазача Србије, Европска пословна школа из Београда уз помоћ ГО Сурчин и Градског секретеријата за привреду Београда.
На такмичењу смо видели занимљиве презентације ученика у пауер поинту,  које су урадили ученици основних школа са подручја Сурчина. Било је разних идеја од здраве хране, спортско-рекреативних активности па до отварања музеја на подручју наше општине. Веома креативних и оригиналних идеја није мањкало  зато што  то биле идеје ученика.
Екипа наше школе на челу са Стефаном Божићем и ментором Катарином Диклић,освојила је 3. место са  пословном идејом отварањем спорстко-рекреативног центра у Сурчину у којем би се нудили , осим уобичајених спортова, ретки спортови којих нема у нашој општини као што је голф.

        
Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај