Вуковци


Традиционални свечани пријам за најбоље ученике основних школа на територији општине Сурчин, носиоце дипломе „Вук Караџић”,  ђаке генерације и добитника признања на републичким такмичењима уприличен је  27. јуна у просторијама општне. Том приликом је председник Градске општине Сурчин, Стеван Шуша, са својим сарадницима честитао ђацима што су на најбољи могући начин, тако успешно савладали овај први корак у образовању, завршили основну школу.

Тридесет два вуковца и четири победника републичких такмичења општина је наградила лепим поклонима, новчаном наградом и сабраним делима Алексе Шантића и Ђуре Јакшића,   као мали знак пажње за постигнут успех и подстрек за даље школовање.

У обраћању најбољим матурантима председник општине, Стеван Шуша,  истакао је значај образовања, рекао младим одликашима да су они понос и будућност Сурчина и Србије.

-Следите себе и тежите да достигнете најбоље и не дозволите да вас на путу ка највишем циљу обесхрабре успутне препреке. Чувајте и негујте пријатељства из основне школе и будите једни другима ослонац и подршка – поручио је председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша.ОШ „Вук Караџић” Сурчин (6 добитника дипломе „Вук Караџић”): Јована Марковић-ђак генерације, Милица Месар, Страхиња Филиповић, Елена Богдановић, Ања Маринковић и Ђорђе Поповић,


Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај