Ђаци веронауке - наградни конкурс ОМЛ

Ђаци Веронауке – наградни конкурс „ОМЛ“
 
 
Конкурс за награду „Завичај мојих предака“ за најбоље радове младих аутора
 
 
       Ученици ОШ „Вук Караџић“ из Сурчина учествовали су у понедељак 4. новембра 2019. године у наградном конкурсу – Удружења „Огњена Марија Ливањска“, заједно са својим вероучитељем г. Николом Ерцегом, на тему: „Завичај мојих предака“, за најбоље радове младих аутора у оквиру књижевних врста (есеј, путопис, кратка прича, поезија); ликовног израза (сликање, цртежи, графика, вајарство) и фотографије.
        Ученице које су написале најбоље радове за овај конкурс су: Маша Кукобат, (ученица V/1 разреда) и Маша Грабеж, (ученица VI/3 разреда). За изузетно написане радове на ову тему ученице ће бити награђене новчаном наградом, као и доделом плакета за њихов веома изузетан труд и рад из Верске наставе, и то, 13. децембра 2019. године у 18 часова, у просторијама Градске Општине Сурчин. Награде ће бити уручене у оквиру манифестације коју организује Удружење ОМЛ при Градској Општини Сурчин.
        Ученици поред активног црквеног живота и веома успешног реализовања Веронауке у њиховим младалачким сазнањима су показали још једном своју креативност и верску опредељеност за крајеве који су везани за њихове предаке, а то су показали и својим резултатима које су до сада остварили.
 
 
                                      Вероучитељ Никола Ерцег

        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај