Мали чувари природе

МАЛИ ЧУВАРИ ПРИРОДЕ
На ликовном конкурсу „Мали чувари природе“ у организацији Градске општине Сурчин, од приспела 154 ликовна рада, у категорији млађих ученика постигнут је следећи успех: 1. место освојила је ученица одељења IV-3,  Хелена Харамбашић, 2. место поделили су ученици одељења III-3 – Вукашин Пешић и Андреј Василић. 3. место освојила је Анастасија Станковић, такође ученица одељења III-3.
Ученици старијих разреда наше школе који су освојили награде су Маша Кукобат (V-1) и Дуња Цветковић (VI-3).
Наведеним ученицима уручене су вредне награде, међу којима су: бицикли, синтисајзери, слушалице, ранчеви, креативне игре...
Основни циљ оваквог вида активности је да се код младих развија критичко мишљење на тему екологије. Ми као еко-школа нарочито се трудимо да кроз учешће на оваквим конкурсима, еколошким радионицама и еколошким пројектима, што више развијамо и подижемо свест ученика о заштити животне средине.
У оваквим активностима ученици су главна покретачка снага, а на њиховим наставницима је да ненаметљиво, кроз креативне уметничке склоности, игру, забаву, едукацију... подстичу правилно формирање ставова ученика у односу на заштиту средине у којој живе.
Ментори награђених ученика су учитељице Јелена Ћосо и Весна Ивановић и наставник ликовне културе, Биљана Царић.
 
Учитељица Весна Ивановић

       

      

       
Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај