Међународно такмичење из енглеског језика у нашој школи

MEĐUNARODNO TAKMIČENJE IZ ENGLESKOG JEZIKA U NAŠOJ ŠKOLI
 
Naša škola je i ove godine bila domaćin međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika pod nazivom „Hippo Olympiad”.  U ovom takmičenju, koje se ove godine održava po osmi put, svake godine učešće uzima sve veći broj učenika iz mnoštva zemalja iz Evrope, Afrike i Azije.
Preliminarni krug takmičenja je održan 28.02.2020. godine sa početkom u 11:45 časova. Učešće je uzelo devet učenika četvrtog i osmog razreda. Svoj doprinos u organizaciji takmičenja i pripremi učenika dale su nastavnice engleskog jezika Branislava Čiča i Aleksandra Broćilović, koordinator takmičenja. Drugi krug takmičenja biće održan 27. i 28. marta i u njemu će učestvovati 10 procenata najboljih učesnika iz svake države, dok će se finale održati u Italiji, a datum održavanja će biti naknadno objavljen.
Rezultati takmičenja će biti objavljeni na zvaničnoj stranici takmičenja https://www.hippo-competition.org/eng/results.html najkasnije do 13. marta.
Ovo takmičenje je veoma značajno i ima za svrhu da motiviše učenike za dodatno učenje engleskog jezika, pogotovo ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da se takmičenja u organizaciji Društva za strane jezike održavaju samo za učenike osmog razreda. U ovom takmičenju i učenici mlađih razreda imaju priliku da provere svoje znanje i steknu nova iskustva u međunarodnom okruženju.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај